U Krupi odlučili ko će biti novi trener

Zamjena za Slobodana Starčevića

U Krupi odlučili ko će biti novi trener

Čelnici FK Krupa su, čini se, donijeli odluku o tome ko će sjediti na klupi ovog premijerligaša u narednoj sezoni. 

Trenerska pozicija u FK Krupa ostala je upražnjena nakon što je nedavno poslije četiri i pol godine saradnje klub napustio Slobodan Starčević. Činilo se kako će čelnici kluba iz okolice Banjaluke priliku dati nekom od njegovih dosadašnjih pomoćnika, međutim na kraju od svega toga neće biti ništa.

U ovom momentu najozbiljniji kandidat za klupu Krupe je Branislav Krunić, koji trenutno kao trener radi u prvoligašu iz Republike Srpske Željezničar Sport Teamu, a da je dogovor blizu potvrdio je za SportSport.ba i Dragomir Ilić.

"Blizu smo dogovora sa Branislavom Krunićem. On naprije želi da završi svoje obaveze u sadašnjem klubu Željezničaru i nećemo ga remetiti u tome, međutim skoro sve je završeno", rekao nam je prvi čovjek Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa je, podsjetimo, sezonu u Premijer ligi BiH završila na šestoj poziciji. Ove godine je igrala i finale Kupa BiH.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi