Francuska zvijezda upitna za Mundijal

Objavljen video Ramijevog nasrtaja na Mbappea

Edmir Škorić

Dok odbrojavamo dane, pa i sate do Svjetskog prvenstva, iz tabora francuske reprezentcije dolaze ružne vijesti.

Kylian Mbappe se smatra jednom od najvećih zvijezda Mundijala i ovaj mladi nogometaš PSG-a bio je (skoro) glavna uzdanica Francuza u Rusiji, ali sada niej sigurno hoće li biti spreman za veliki turnir.

Njega je danas na treningu povrijedio saigrač Adil Rami. Mbappe se previjao od bolova, pa je ranije izašao s treninga, a u Francuskoj se i dalje čekaju neke konkretnije informacije o težini njegove povrede.

Radi se o povredi zgloba, pa bi Mbappe mogao čak propustiti SP, a u najgorem slučaju uvodni meč ili dva Mundijala. Međutim, za sada su to sve pretpostavke, treba sačekati informacije iz francuskog tabora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.