Želi da igra protiv Urugvaja

U Egiptu su ponosni na Salaha kada su vidjeli kako trenira

Endin Čaušević

Reprezentacija Egipta u petak igra prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, a protivnik Faraonima bit će selekcija Urugvaja.

Ekipa Egipta već sedmicama je u centru pažnje, a naravno najviše zbog Mohameda Salaha. Najbolji igrač ove selekcije u Rusiju je doputovao s povredom ramena i još uvijek nije jasno da li će Salah biti spreman za okršaj protiv Urugvajaca.

Salah radi maksimalno na tome da se što prije vrati na teren i poručio je da će igrati u petak ukoliko bude ikakve šanse za to. S treninga Egipta "procurio" je zanimljiv video na kojem se jasno vidi da Salah maksimalno radi na tome da bude spreman za petak.

Najbolji igrač selekcije Egipta radi veći dio treninga s ekipom, ali pred sami kraj individualno trenira s doktorom, a fokus je na povredi ramena. Tek pred sami početak meča bit će jasno da li će Salah zaigrati protiv Urugvaja ili će odlučiti preskočiti ovu utakmicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.