"Ramos nam je pokazao kako se Salah zaustavlja, a Suarezu ću pokazati da znam i ja da ugrizem"

Defanzivac Rusije jasno poručio

"Ramos nam je pokazao kako se Salah zaustavlja, a Suarezu ću pokazati da znam i ja da ugrizem"

Endin Čaušević

Svjetsko prvenstvo u Rusiji počinje u četvrtak utakmicom između domaćina Rusije i Saudijske Arabije, a s ovim ekipama u grupi A nalaze se još Urugvaj i Egipat.

Navijači Rusije mnogo očekuju od svoje reprezentacije na Mundijalu i sigurno je da će ovaj tim imati veliku podršku svojih navijača. Rusi su spremni na sve, a to najbolje pokazuje izjava defanzivca ove reprezentacije Ilya Kutepova koji je poručio da se ne boji Mohameda Salaha i Luisa Suareza.

Kutepov je za ruske medije izjavio da se njegov tim ne pribojava Egipta kojeg predvodi Salah jer im je Sergio Ramos pokazao kako se on može zaustaviti. Također, Kutepov je poslao jasnu poruku i Luisu Suarezu u slučaju da ga igrač Barcelone pokuša ugristi.

"Da li me Salah brine i kako ćemo ga zaustaviti? Pa, ne brine me, a Sergio Ramos je pokazao primjer kako se može zaustaviti. Ne kažem da je to u redu i želim mu da zaigra na Mundijalu, ali ako dođe do toga imamo način da ga zaustavimo. Luis Suarez? Zašto da se njega bojim? Ukoliko se nađe potreba znam i ja da ugrizem", poručio je Kutepov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi