Nije postignut dogovor o produženju saradnje

Razišli se Sloga i Bošnjak · Saznajemo

Nakon što su je postalo jasno da Adnan Hrelja neće nositi dres Sloge iz Simin Hana u narednoj sezoni Premijer lige, sada je SportSport.ba došao do informacija da će ovaj klub napustiti i Miljenko Bošnjak.

Ovaj iskusni veznjak je stigao u Slogu protekle zime, ali nije postignut dogovor o produžetku saradnje, pa će on napustiti Simin Han nakon samo jedne polusezone.

Tako je čovjek koji je tri puta u karijeri ulazio iz Prve lige FBiH u Premijer ligu od danas slobodan igrač. Ipak, kako saznaje SportSport.ba 31-godišnji Bošnjak neće biti dugo slobodan pošto na stolu već ima nekoliko ponuda, kako iz Premijer lige, tako i iz Prve lige FBiH.

Miljenko Bošnjak je od svog dolaska u januaru odigrao 12 susreta za Slogu u Prvoj ligi FBiH, te je upisao jedan gol i jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.