Sloga će u Čatežu odigrati tri prijateljske utakmice

Pripreme u Sloveniji

Sloga će u Čatežu odigrati tri prijateljske utakmice

E. Škorić

Nogometaši novog premijerligaša Sloge iz Simin Hana u Čatežu će odigrati nekoliko pripremnih mečeva.

Sloga će prvi dio priprema odraditi na Kupresu, a potom će izabranici Slobodana Starčevića pripreme nastavitit u Sloveniji.

Dogovoreno je i nekoliko utakmica u Čatežu, a sparing partneri Slogi bit će Gorica iz Hrvatske, Krško iz Slovenije i Petrolur iz Rumunije.

Sloga će u Sloveniji boraviti od 2. do 12. jula, a mečevi se igraju 5., 8. i 11. jula. Prvo protiv Gorice, pa protiv Krškog i onda Petrolura.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Imat će, dakle, tim iz Simin Hana sasvim dovoljno vremena da se uigra za historijsko izdanje u Premijer ligi, a trener Starčević da se upozna s novom ekipom.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti