Potpisao ugovor sa Širokim Brijegom

Bešlić: Sanjao sam da zaigram na Pecari

Samir Mlaćo

Ugovor sa NK Široki Brijeg potpisao je i mladi Josip Bešlić.

Bešlić nije krio zadovoljstvo zbog potpisanog ugovora, a priznaje da je presretan što će dobiti priliku u seniorskom timu sa Pecare.

Nada se određenoj minutaži u novoj sezoni te vjeruje u svoje kvalitete.

"Jako sam sretan što sam dobio priliku trenirati s prvom momčadi NK Široki Brijeg. Oduvijek sam sanjao jednog dana zaigrati na Pecari i nadam se da će mi se snovi ostvariti. Ovo je za mene jedan veliki iskorak u karijeri i učinit ću sve da opravdam očekivanja trenera, uprave kluba i vjernih navijača. Hvala čelnicima kluba na ukazanom povjerenju", kazao je dojučerašnji juniora NK Široki Brijeg.

Široki Brijeg je do sada dogovorio dvije prijateljske utakmice i to protiv GOŠK-a te Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.