Knežević: Očekujem da ćemo pokazati moć i snagu

Potpisao ugovor sa timom s Pecare

Knežević: Očekujem da ćemo pokazati moć i snagu

S. Mlaćo

Široki Brijeg je prošlog ljeta potpisao ugovore sa šestoricom juniora, a sada sa četvoricom. Mladi nogometaši su svakako budućnos bh. nogometa, a tako razmišljaju i u klubu sa Pecare. 

Jedan od onih koji će dobiti priliku u novoj sezoni jeste mladi Luka Knežević koji je i govorio za službenu facebook stranicu NK Široki Brijeg.

"Potpis ugovora s NK Široki Brijeg mi puno znači. U ovom gradu i klubu, otkako sam stigao iz Livna, proveo sam pet prelijepih godina života i zahvalan sam trenerima i ljudima iz kluba na ukazanom povjerenju. Od ove sezone očekujem da ćemo kao momčad pokazati snagu i moć i u Europi i u domaćim natjecanjima. Osobno se želim svojim trudom, radom i zalaganjem izboriti za priliku da obučem voljeni dres i zaigram na Pecari", kazao je Knežević.

Poznato je da će Široki Brijeg u narednoj sezoni predvoditi Boris Pavić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi