Plavi će se spremati u Hercegovini

Željo otputovao u Međugorje, u ekspediciji 24 nogometaša

Samir Mlaćo

Nakon uvodnih prirprema u Sarajevu, nogometaši Željezničara su danas krenuli put Međugorje gdje će se pripremati u naredne dvije sedmice te odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica. 

Slobodan Krčmaević je na put u Hercegovinu odlučio povesti 24 igrača:

To su: Kjosevski, Fejzić, Ćeman – Bogičević, Bakrač, Osmanković, Džindo, Čubara, Stevanović, A. Šehić, Mehremić – Hajdarević, Šabanadžović, Vranješ, Blagojević, B. Šehić, Zec, Mujarić, Zakarić, Zajmović, Veselinović – Mujagić, Krpić, Dacić.

Plavi će za rivale u Međugorju imati GOŠK i Široki Brijeg, dok će generalku odigrati 5. jula protiv Veleža. Prva evropska utakmica očekuje ih 12. jula, a rivala će saznati u srijedu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.