Šta je Željo odgovorio Partizanu?

Crno bijeli žele Zakarića

Šta je Željo odgovorio Partizanu?

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Još uvijek nije poznato da li će Goran Zakarić u novoj sezoni nositi dres Željezničara.

Naime, Zakariću ugovor sa Plavima ističe na zimu, a u ljetnom prelaznom roku povezuje se sa velikim brojem klubova.

Navodno je ovaj bh. reprezentativac najbliži Partizanu, ali do dogovora još uvijek nije došlo. Srbijanski mediji navode da Partizan do polaska na pripreme u Sloveniju želi riješiti pitanje pojačanja, međutim pitanje je da li će se to i desiti.

"Što se tiče veznog reda, Partizan se dogovorio sa krilnim vezistom Željezničara – Goranom Zakarićem, kome ugovor ističe u decembru i klub iz Sarajeva vidi to kao posljednju priliku da zaradi na njemu. Poput Mileca i Zakarić se dogovorio sa crno-bijelima i odbija svaku drugu mogućnost u karijeri, iako na stolu ima i ponude iz Rumunije, Kipra, Poljske (...). Međutim, čelnici Željezničara nisu baš laki za saradnju, pa su odbili prvu ponudu iz Humske, potražujući više novca i procente", piše Telegraf.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navodi se da igra nerava na relaciji Beograd - Sarajevo traje svakodnevno, ali da je olakšavajuća okolnost za Partizan to što će Zakarić za par mjeseci biti slobodan nogometaš i što navodno insistira na odlasku u beogradskog velikana.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi