Veselinović potpisao dvogodišnji ugovor sa Željezničarom
FOTO: Armin Heric/fkzeljeznicar.ba

Vezista i zvanično na Grbavici

Veselinović potpisao dvogodišnji ugovor sa Željezničarom

S. Mlaćo

Mladen Veselinović danas je i zvanično postao novi član FK Željezničar.

Naime, Veselinović je potpisao ugovor sa Plavima na dvije godine i otputovao sa novim saigračima na pripreme u Međugorje.

Posljednji angažman ovaj vezista je imao u Borcu, a prije toga je nastupao za Slobodu, te Viktoriju iz Plzena.

"Ovdje je veliki korak naprijed u mojoj karijeri. Tu sam da dam sve od sebe kako bih pomogao ekipi. Prethodnu sam sezonu dosta igrao, i najvažnije je da nije bilo problema sa povredama. Ponuda Željeznicara je dosla u pravom trenutku i ovo je velika prilika da dalje napredujem", kazao je Veselinović nakon potpisa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije njega Željezničar su pojačali Sulejman Krpić i Miloš Bakrač.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti