Pomoćni trener Zrinjskog

Ivanković: Cilj je odigrati šest europskih utakmica

Pred polazak nogometaša HŠK Zrinjskog na jedanaestodnevne pripreme u Moravske Toplice, novinarima se obratio pomoćni trener momčadi Mario Maka Ivanković.

"Polazimo u Sloveniju, atmosfera je odlična, prava radna. Otkako su počele pripreme radimo punom parom, dosta više nego proteke tri godine. Pravimo iskorak u odnosu na prošle sezone, igrat ćemo mnogo jače pripremne utakmice nego je to dosad bio slučaj. Nadam se da će sve to uroditi plodom i da će se rezultati vidjeti već u prvim europskim utakmicama", rekao je on.

Osvrnuo se Ivanković i na prilagodbu novog trenera na momčad.

"Ma sve ide u najboljem redu. Igrači su dosta rastrčaniji, motiviraniji, jer čim je tu novi trener svi su željni dokazivanja, puni su elana. Svi smo složni u tome da imamo zajednički cilj, a to je da po prvi put u povijesti odigramo šest europskih utakmica. Na pripreme idemo sa 28 nogometaša, u Mostaru su ostali mladi Anđelo Bevanda, Kristijan Stanić te Haris Handžić koji je blizu realizacije transfera u jedan europski klub".

Da podsjetimo, Plemići će na pripremama odigrati tri prijateljske utakmice, s ekipama Gorice, Mattersburga i Yenisseya iz Krasnoyarska.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.