Miše odradio zadnji trening pred polazak na pripreme

Otpisao četvoricu igrača?

Miše odradio zadnji trening pred polazak na pripreme

Novi šef stručnog stožera HŠK Zrinjski Ante Miše održao je posljednji trening pred sutrašnji polazak momčadi na pripreme u Sloveniju. Miše je podijelio  Plemiće u dvije momčadi koje su večeras međusobno odigrale utakmicu.

Večerašnja trening utakmica trebala je strategu bh prvaka poslužiti kao odgovor na neka pitanja oko sastava i eventualnih putnika u Moravske Toplice.

Na početku su igrali crveni protiv markera. Prvi dio trening meča nisu igrali igrači koji su imali najveću minutažu u minuloj sezoni. Taj dio završio je 1:0 za crvene, a strijelac je bio Aćimović.

U drugom dijelu ušli su svi igrači, a Bilbija je pogodio za žute, a na 2:1 povisio je Handzić. Bencun je postavio konačan rezultat zabivši za 2:2.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nogometaši Zrinjskog rano ujutro putuju za Moravske Toplice u kojima će se zadržati 11 dana te odigrati tri kontrolna susreta. Na pripreme navodno neće putovati Josip Miketek, Kristijan Stanić, Anđelo Bevanda i Haris Handžić.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi