Je li skrenuo sa pameti nakon promašenog penala?

Messijeva izjava pred Hrvatsku iznenadila argentinsku javnost

Najbolji fudbaler Argentine Leo Messi odigrao je jako slabu utakmicu protiv Islanda na Svjetskom prvenstvu i još jednom je potvrdio da mu nikako ne godi pritisak koji su mu na leđa stavili argentinski mediji. 

Messi je protiv Islanda između ostalog promašio i penal, a pred drugu utakmicu na Prvenstvu, protiv Hrvatske, imao je veoma čudnu izjavu.

"Protiv Islanda smo izgledali dobro u defanzivi", kratko je prokomentarisao Messi novinarima pred susret protiv Hrvata.

Argentinski mediji su ovu izjavu posebno analizirali, jer oni smatraju da je njihova reprezentacija baš u defanzivi izgledala veoma loše i da je preopušteno shvatila napadače Islanda.

Podsjetimo, Argentinci bi bili u veoma teškoj situaciji ako bi izgubili od Hrvatske u četvrtak navečer i suočili bi se možda sa ispadanjem već u grupnoj fazi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.