Kapiten Zrinjskog za SportSport.ba

Stojkić: Nismo priželjkivali Spartak, ali šta je tu je

Fudbaleri Zrinjskog u prvom pretkolu Lige prvaka putuju u Slovačku gdje će snage odmjeriti sa Spartakom iz Trnave.

Kapetana Zrinjskog Peru Stojkića koji s ostatkom momčadi putuje ka Moravskim Toplicama gdje će Plemići provesti idućih 11 dana na pripremama zamolili smo za komentar ždrijeba pretkola LP u kome je Zrinjski izvukao najtežeg protivnika, prvaka Slovačke Spartak iz Trnave:

"Nismo priželjkivali Spartak iz Trnave, ali šta je tu je. Mislim da imamo kvalitetu da ih prođemo. Ovo vrijeme koje je pred nama iskoristit ćemo maksimalno i pripremiti se za ovaj izazov. Mislim da nismo bez šansi i potrudit ćemo se da izborimo prolaz dalje. U svoje ime i ime ekipe mogu samo obećati da ćemo dati sve od sebe", prokomentirao je Stojkić ždrijeb pretkola Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.