Ivanković: Cilj je odigrati šest europskih utakmica

Pomoćni trener Zrinjskog

Ivanković: Cilj je odigrati šest europskih utakmica

Pred polazak nogometaša HŠK Zrinjskog na jedanaestodnevne pripreme u Moravske Toplice, novinarima se obratio pomoćni trener momčadi Mario Maka Ivanković.

"Polazimo u Sloveniju, atmosfera je odlična, prava radna. Otkako su počele pripreme radimo punom parom, dosta više nego proteke tri godine. Pravimo iskorak u odnosu na prošle sezone, igrat ćemo mnogo jače pripremne utakmice nego je to dosad bio slučaj. Nadam se da će sve to uroditi plodom i da će se rezultati vidjeti već u prvim europskim utakmicama", rekao je on.

Osvrnuo se Ivanković i na prilagodbu novog trenera na momčad.

"Ma sve ide u najboljem redu. Igrači su dosta rastrčaniji, motiviraniji, jer čim je tu novi trener svi su željni dokazivanja, puni su elana. Svi smo složni u tome da imamo zajednički cilj, a to je da po prvi put u povijesti odigramo šest europskih utakmica. Na pripreme idemo sa 28 nogometaša, u Mostaru su ostali mladi Anđelo Bevanda, Kristijan Stanić te Haris Handžić koji je blizu realizacije transfera u jedan europski klub".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da podsjetimo, Plemići će na pripremama odigrati tri prijateljske utakmice, s ekipama Gorice, Mattersburga i Yenisseya iz Krasnoyarska.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Nebitno o kojem se BiH klubu radili treba da bude CILJ ULAZ U GRUPNU FAZU EURO TAKMICENJA... da se igraci motivisu a ne cilj nakon 3 predkola ispadamo...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi