Jelešković novi kondicioni trener ekipe sa Koševa

Sarajevo pojačalo stručni štab

Stručni štab FK Sarajevo je dobio veliko pojačanje pošto je na Koševo stigao novi kondicioni trener i to u liku Eldina Jeleškovića.

Ovaj stručnjak za kondicioni pripremu već dugi niz godina radi sa mnogim sportistima uz mnogo uspjeha, a sada će pokušati pomoći ekipi sa Koševa da što spremnija dočekuje nove izazove.

Jelešković posjeduje veliko iskustvo, a posao kondicionog trenera je već obavljao u Posušju, Zrinjskom i Željezničaru.

Prvu priliku da se pokaže kao kondicioni trener je dobio u upravo u Posušju kada je ovaj klub igrao u Premijer ligi, a od tada se afirmisao u jednog od najboljih stručnjaka na polju kondicione pripreme u našoj zemlji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.