FK Sarajevo otputovao u Sloveniju

Musemić poveo 23 nogometaša

FK Sarajevo otputovao u Sloveniju

Samir Mlaćo

Nakon što je okončana prva faza priprema u Trening kampu u Butmiru, nogometaši FK Sarajevo jutros su krenuli put Slovenije gdje će obaviti glavni dio priprema i odigrati tri prijateljske utakmice uoči prve utakmice kvalifikacija 1.pretkola Evropa lige protiv FC Banantsa.

U autobusu za Rogašku Slatinu našla su se 23 nogometaša:

To su: Pavlović, Kovačević, Tucaković, Šofranac, Adukor, Mujakić, Šabanović, Hodžić, Mustafić, Stanojević, Hebibović, Rahmanović, Velkoski, Ahmetović, Šišić, Tatar, Halilović, Pidro, Resić, Kurdić, Crepulja, Radovac i Welbeck.

Internacionalac iz Gane Nana Welbeck našao se u autobusu iako još uvijek nije potpisao ugovor sa FK Sarajevo. Njegov potpis je neizvjestan prije svega zbog novog pravila o broju stranaca u PLBIH, a Welbeck je na prvim treninzima zadovoljio ukuse stručnog štaba bordo kluba i odluka o njegovom angažmanu biće donesena u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nogometaši FK Sarajevo će u Rogaškoj Slatini odigrati tri prijateljske utakmice. U ponedjeljak 25.6. protivnik će biti Rabotnički, u četvrtak 28.6. na rasporedu je meč protiv Radničkog iz Niša dok je posljednja utakmica planirana za nedjelju 1.7. protiv Voždovca. Povratak u Sarajevo planiran je 2.7.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Kako za Fudbalski klub mogu igrati nogometasi!?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi