Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH

Barbarez nakon ispadanja Srbije odgovorio Krstajiću: Ko će sada u Hag?

Reprezentacija Srbije večeras je eliminisana sa Mundijala nakon što je poražena od Brazila sa 2:0 u posljednjem kolu grupne faze.

Što se tiče ovogodišnjeg nastupa Srbije u Rusiji, treba reći da je on protekao uz mnogo kontroverzi, a posebno se to odnosi na susret protiv Švicarske.

Tada se, zbog navodnih sudijskih nepravdi, na Instagramu oglasio selektor Srbije Mladen Krstajić, koji je između ostalog poručio "Nekada prokleti Haag, a danas VAR".

Sve to je očito mudro prešutio nekadašnji kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez koji se, nakon večerašnjeg ispadanja Srbije, odlučio oglasiti na Twitteru. On je samo kratko poručio, očito Krstajiću: "Ko će sada u Hag?", upitao je nekadašnji kapiten bh. tima.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, njih dvojica su između ostalog bili akteri utakmica između BiH i Srbije u kvalifikacijama za SP 2006. godine kada smo svjedočili nemilim scenama na Marakani, a tom prilikom je Barbarez, kao kapiten, tražio od sudije da prekine meč, što ovaj nije uradio. Zanimljivo, kapiten Srbije tada je bio upravo Krstajić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.