Mourinho: Ma, Srbije treba da izgubi od Brazila

Posebni u svom stilu

Mourinho: Ma, Srbije treba da izgubi od Brazila

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho na veoma zanimljiv način je prokomentarisao večerašnji susret između Srbije i Brazila.

Ovaj meč će odlučiti putnika u osminu finala Mundijala, a čitava Srbija se nada da će na kraju njihova reprezentacija napraviti iznenađenje i izbaciti velikog protivnika sa Prvenstva.

Ipak, njihovim željama se ne priključuje Posebni koji želi da mu se Nemanja Matić što prije vrati u klub i da bude što odmorniji pred start naredne sezone.

"Sviđa mi se Nemanja Matić koji igra kod mene u Unitedu. S njim imam fantastičan odnos, ali potreban mu je predah. On je jedan od igrača kojima je vidno potreban odmor, zato treba da ide kući što prije. Treba da izgubi ovu utakmicu", poručio je Mourinho i dodao da Srbija ima šta tražiti protiv Karioka:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ako govorimo ozbiljno, onda mislim da će Srbija igrati veoma borbeno, oni su fizički i taktički veoma jak tim. Posjeduju iskustvo i malo te lude emotivne igre koja igrače nekada diže na viši nivo. Brazil će uvijek biti Brazil sa odličnim igračima koje ima, mislim da će to biti nevjerovatno emotivan meč i da Srbija može stvoriti probleme".

Podsjetimo, ovaj susret počinje večeras od 20.00 sati, a Srbiji će trebati pobjeda za plasman daje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi