Poslao podršku svojim saigračima

Džanan Musa se oglasio pred večerašnji okršaj BiH - Francuska

Endin Čaušević

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Mejdanu igra protiv Francuske meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Bh. selekcija znatno oslabljena ulazi u okršaj protiv Francuske jer Duško Vujošević nije mogao da računa na Džanana Musu i Nemanju Gordića koji su otkazali dolazak u Tuzlu.

Džanan Musa je prošle sedmice izabran na NBA draftu od Brooklyn Netsa, a njegov novi klub mu nije dozvolio da doputuje u Tuzlu i nastupi u naredne dvije utakmice kvalifikacija protiv Francuske i Belgije.

Ipak, mladi bh. košarkaš se danas oglasio na svojoj zvaničnoj Facebook stranici kako bi poslao podršku svojim saigračima iz reprezentacije pred večerašnji okršaj protiv Francuske.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.