Na korak od Pecare

Marin Popović se vraća u Premijer ligu, ali ne u Čelik · Saznajemo

Endin Čaušević

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Marin Popović, prema svemu sudeći vratit će se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Ovaj 23-godišnji fudbaler ponikao je u redovima zeničkog Čelika, ali je prošlog ljeta napustio ovaj klub i odlučio je karijeru nastaviti u Češkoj. Popović je potpisao za Jihlavu, ali je nakon samo jedne sezone odlučio da napusti ovaj klub i postane slobodan igrač.

Očekivalo se da bi se Popović mogao vratiti u Čelik, no sada je izgledno da se to neće desiti. Kako saznaje SportSport.ba, bivši kapiten Čelika nalazi se u Širokom Brijegu na pregovorima, te je na pragu prelaska u klub s Pecare.

Popović je danas stigao u Široki Brijeg na pregovore, a do kraja dana trebalo bi biti poznato da li će karijeru nastaviti u ovom klub. Ovaj 23-godišnji fudbaler u dresu češkog kluba prošle sezone odigrao je 20 utakmica i postigao jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.