Foto: HŠK Zrinjski

Trener Zrinjskog optimističan

Miše: Tipujem na naš prolaz

Nogometaši Zrinjskog nakon dva tjedna opet treniraju na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Jedanaest dana priprema u Moravskim Toplicama, te dva slobodna koje su dobili po povratku u Mostar ostavili su, kako kaže za SportSport.ba trener Plemića Ante Miše, sjajan utisak na njegovu momčad čijom je formom osam dana pred utakmicu sa Spartakom zadovoljan.

"Prezadovoljan sam boravkom i pripremama u Moravskim Toplicama, bilo je uistinu sve idealno, od vremena koje nas je poslužilo, do utakmica i do treninga te do činjenice da se nitko nije ozlijedio. Meni osobno je ovo poslužilo da se upoznam s ekipom, maltene nepromijenjenom u odnosu na prošlu sezonu i zaista sam zadovoljan onim što sam vidio", kazao je Miše, pa nastavio:

"Što se Spartaka tiče, jeste da je najteži mogući suparnik, ali sve ono što sam vidio protiv Yenisseja, te Mattersburga uvjerava me da su izgledi 50:50 za prolaz. Možemo im parirati jer ako smo to uspjeli s ove dvije ekipe, možemo i sa Spartakom, pa vjerujem čak i dobiti ove utakmice protiv njih. "

Sa kvalitetama Spartaka je dobro upoznat.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Skautirali smo Spartak, odličan tim, posebno opasni u prekidima, a s druge strane posebno loši u branjenju istih što je pomalo čudno. Strašno su brzi, posebno njihovo desno krilo. Napadač Ego pravi strašan pritisak na zadnju liniju, nadavao se u prošloj sezoni golova na oduzete lopte, tu ćemo morati biti strašno oprezni", govori Miše i dodaje:

"Ipak, mi moramo biti čvrsti i 100% unutra, jer evo vidite na Svjetskom prvenstvu, ne pobjeđuju pojedinci, pobjeđuju momčadi. Čeka nas teška, rovovska borba a ja tipujem na nas i na naš prolaz," izjavio je za SportSport.ba strateg Plemića Ante Miše.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.