Stanić i Gržan treniraju odvojeno, stigao novi golman u Zrinjski

Plemići se spremaju za Spartak

Stanić i Gržan treniraju odvojeno, stigao novi golman u Zrinjski

Nakon povratka iz slovenskih Moravskih Toplica, igrači Zrinjskog nastavili su se u Mostaru spremati za nadolazeće izazove.

Plemići će ovog mjeseca u okviru 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka igrati protiv Spartaka iz Trnave, a posljednju provjeru pred ovaj ogled imat će sutra kada u Mostaru igraju protiv premijerligaša Radnika.

Kada je u pitanju igrački kadar Zrinjskog, novo ime među Plemićima je golman Bruno Šutalo. Radi se o 20-godišnjaku koji je posljednji angažman imao u Jadranu iz Ploča, a kroz karijeru je još branio za Neretvanac te omladinske selekcije Hajduka i Zrinjskog.

S druge strane, Šime Gržan i Srđan Stanić u narednim danima će raditi odvojeno od momčadi sve dok se ne riješi njihov status u klubu. Nije tajna da se dvojac nalazi na izlaznim vratima Zrinjskog, no više informacija o njihovoj budućnosti Pod Bijelim brijegom će svakako biti poznato u narednim danima.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi