Prijateljske veze otkrile da se ništa ne dešava (Foto: EPA)

Galliani ima svoje izvore

"Ne znam ništa o dolasku Ronalda u Juventus"

Midhat Šljivak

Glavna priča svjetskih medija proteklih dana je mogući transfer Cristiana Ronalda iz Real Madrida u Juventus.

Portugalac je navodno dogovorio sve sa Starom damom i sada klubovi trebaju da se dogovore oko odštete za najboljeg fudbalera svijeta.

Međutim, danas su se pojavile informacije kako do transfera ipak neće doći. Ove tvrdnje je iznio i nekadašnji izvršni direktor Milana Adriano Galliani koji je dobar prijatelj sa predsjednikom Reala Florentinom Perezom.

"Često razgovaram sa Florentinom Perezom. Prijatelji smo i često komentarišemo skupa Realove transfere. Recimo, ne znam ništa o prodaji Ronalda Juventusu", kratko je za Corriere della Sera istakao Galliani.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Šta će na kraju biti u ovoj transfer sagi, saznaćemo u narednim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.