Veliki preokret u "slučaju Ronaldo"
Nevjerovatne stvari se dešavaju na relaciji Ronaldo - Real Madrid (Foto: EPA)

Spreman novi ugovor

Veliki preokret u "slučaju Ronaldo"

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo navodno je jako blizu prelaska u redove torinskog Juventusa.

Stara dama je spremna angažovati najboljeg fudbalera svijeta i spremna je cifra od oko 100 miliona eura uz platu od 30 miliona eura za fantastičnog Portugalca.

Ronaldo je također izrazio želju za odlaskom nakon što nije uspio da se dogovori oko novog ugovora, ali jutrošnje izdanje engleskog Daily Recorda tvrdi da bi na kraju CR mogao ostati u Madridu.

Novinar Duncan Castles, koji je blizak Ronaldovom agentu Jorgeu Mendesu, tvrdi da su Kraljevi sada ipak spremni ponuditi Cristianu novi ugovor od 30 miliona eura godišnje, kako bi ga zadržali u klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Situacija oko Ronalda će očigledno biti veoma neizvjesna. Da li će na kraju završiti u Juventusu ili će ostati član Reala, saznaćemo u narednim danima.

Posljednju riječ očigledno ima predsjednik Reala Florentino Perez i od njega zavisi hoće li CR obući dres Bianconera iz Torina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babo
Sta sve nece uraditi za vecu platu cccc...Frajer svake godine najavi odlazak da bi dobio jos,jos i jos...Nikad dosta gladovi gladni....
20 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi