Klub iz Janje slaže igrački mozaik

Podrinje se pojačalo, stigao iskusni Jevtić

Fudbaleri Podrinja pod budnim okom trenera Senada Hadžića vrijedno se pripremaju za narednu sezonu.

Tim iz Janje u narednu sezonu 1. lige Republike Srpske ulazi s velikim ambicijama, čemu u prilog ide i činjenica da se svakodnevno radi na jačanju igračkog kadra, a najnovije pojačanje je Marko Jevtić.

Ovaj fudbaler javnosti u našoj zemlji ostao je upamćen zbog gubitka bubrega u jednom meču Premijer lige BiH, a u Podrinje stiže iz Viteza, čiji je dres nosio u protekle tri godine.

Tridesetšestogodišnji Jevtić će svojim dolaskom osnažiti konkurenciju u zadnjoj liniji, a vrijedi podsjetiti da je osim Viteza još igrao za Borac, Radnik, Rudar Prijedor, Žepče i Slobodu iz Užica.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prije Jevtića u Podrinje su stigli Blaško Guzian, Husein Musić, Milun Avramović, Stefan Rakić i Jovan Zarić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.