Napustio WBA

Ben Foster novi golman Watforda · Zvanično

Engleski golman Ben Foster od danas je i zvanično novi član Watforda.

Foster je u posljednjih nekoliko godina branio za West Brom, a nakon što je ovaj klub ispao u Championship, poznati golman je odlučio da promijeni sredinu pa je stigao u Watford koji iza sebe ima veoma dobru sezonu.

Inače, radi se o golmanu koji je u jednom trenutku karijere branio za Mancheste United, a osim toga bio je između ostalog član Bristol Cityja, Stokea, Birminghama te je prije 10-ak godina također nosio dres Watforda kada je bio na posudbi iz Uniteda.

Sa ekipom iz Premiershipa potpisao je dvogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje ukoliko obje strane budu zadovoljne.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.