Legendarni Milojko Pantić je imao zanimljivo izlaganje

"Građanska Srbija će navijati za Hrvatsku, ali će ona klerofašistička sanjati pobjedu Rusije"

Svjetsko prvenstvo ulazi u završnicu, a osim na terenima zanimljivo je i u mnogobrojnim TV emisijama čija je tematika ovih dana fudbal i sve ono što ga okružuje.

Svjetsko prvenstvo u Rusiji je bila i tema emisije HRT-a "Otvoreno" u kojoj su se okupili zanimljivi gosti.

Burno je bilo u HRT-ovom studiju, Ćiro Blažević je ušao u raspravu sa Ivicom Blažičkom, dok je legendarni srbijanski komentator Milojko Pantić bez dlake na jeziku govorio o predstojećoj utakmici četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Rusije.

Pantić je tako ponudio odgovor na pitanje: Ko su favoriti i za koga će navijati Srbija u meču Rusija - Hrvatska?

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ja sam se i prije početka izjasnio da su mali favoriti Belgija i Hrvatska... Objektivno gledajući Srbija je podijeljena i u ovom pitanju. Građanska će Srbija navijati za Hrvatsku sigurno. Postoji u Srbiji i jaka druga strana, klerofašistička Srbija, koja sanja da će Rusija pobijediti nogometnu Hrvatsku", istakao je Pantić, pa dodao:

"Neka pukne kome u Srbiji smeta, ali Hrvatska je bila i biće nogometna sila s pobjedom ili bez nje".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.