Povrijedio se mladi reprezentativac BiH

Loše vijesti za Slobodu, ali i za U-21 BiH: Muminović mora na operaciju · Saznajemo

Mladi golman Slobode Azir Muminović ipak je doživio težu povredu na treningu.

Muminović je na treningu u Fojnici osjetio bol u koljenu, a naknadnim pretragama je ustanovljeno da su mu nastradali meniskus i križni ligamenti, te mu zbog toga predstoji višemjesečna pauza.

Ljudi koji brinu o karijeri golmana U-21 reprezentacije BiH su, u dogovoru sa Slobodom, donijeli odluku da Muminović ode na operativni zahvat kako bi u potpunosti sanirao svoju povredu, potvrđeno je za SportSport.ba.

Azir Muminović (21) je za mladu reprezentaciju BiH branio na četiri utakmice, prošao je i sve mlađe kategorije našeg nacionalnog tima te će njegovo odsustvo biti problem kako za ekipu Vinka Marinovića, tako i za Slobodu koja pred novu sezonu iznenada ostaje bez prvog golmana na nešto duži vremenski period.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.