Emotivan oproštaj Todorovića: San je postao java, hvala Slobodi i Tuzli

Definitivno napušta Tušanj

Emotivan oproštaj Todorovića: San je postao java, hvala Slobodi i Tuzli

S. Mlaćo

Darko Torodović je ovog ljeta napustio Slobodu i prema svemu sudeći potpisat će ugovor sa austrijskim timom Red Bull Salzburgom.

Naime, Todorović se nalazi na pripremama ovog kluba i očekuje se još da potpiše ugovor te da se transfer ozvaniči.

Da je odlazak u Austriju gotova stvar potvrđuje emotivni status koji je ovaj 21-godišnji bek objavio na Instagramu, u kojem se oprostio Slobode i sada već bivših saigrača.

"Moj san je postao java. Želio bih da se zahvalim gradu Tuzli, FK Sloboda i svim ljudima koji su mi pružali ljubav i podršku sve ove godine. Mojim sada već bivšim saigračima želim puno uspjeha kako ove tako i narednih sezona. Iako ne znam kako da napišem sve što trenutno osjećam i sve što mi se mota po glavi, ali jedno je sigurno. Tuzla će zauvijek biti moj grad, Sloboda će zauvijek biti moja prva ljubav. Hvala vam od srca", napisao je Todorović.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi