Vasiljević, Ivetić i Musić i pored napornih treninga u dobrom raspoloženju

Dobro raspoloženje među Tuzlacima

Vasiljević, Ivetić i Musić i pored napornih treninga u dobrom raspoloženju

Fudbaleri Slobode se od jučer nalaze na pripremama u Fojnici, gdje vrijedno rade kako bi što spremniji dočekali novu sezonu u Premijer ligi.

Prvi treninzi Slobode protekli su u žestokom ritmu, ali to nije poremetilo raspoloženje fudbalerima tuzlanskog kluba što se najbolje vidi po fotografiji na kojoj se vide nasmijani Perica Ivetić, Semir Musić i Nikola Vasiljević.

Inače, Sloboda će u sklopu priprema odigrati kontrolnu utakmicu 10. jula protiv FK Velež, a povratak u Tuzlu slijedi 11. jula.

Crveno-crni će novu sezonu Premijer lige otvoriti utakmicom u Tuzli protiv aktuelnog prvaka Zrinjskog 21.jula.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi