Vrhovac ima 30-tak utakmica u Premijer ligi i biće dobar zalog za budućnost kluba s Bilinog polja

Mladi defanzivac pojačava odbranu Zeničana

Vedran Vrhovac sutra postaje igrač NK Čelik

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik nakon povratka iz Turske sutra će odraditi i prvi trening, nakon dva dana odmora. Zeničani nisu još kompletirali ekipu, jer još nije izvjesno angažovanje stranih igrača, budući da reprogram nije još potpisan.

Zeničani ne žele ništa prepuštati slučaju, a kako je naš portal u ponedjeljak pisao, crno-crveni nisu riješili pitanje stopera, budući da trenutno u rosteru imaju samo Karamatića i Durakovića.

Ipak rukovodstvo kluba s Bilinog polja u protekla dva dana obavilo je razgovore s dva defanzivca iz BiH, koji bi se sutra trebali pojaviti na jutarnjem treningu. Jedan od njih je i 19-godišnji defanzivac Vedran Vrhovac, koji je za SportSport.ba potvrdio da bi sutra trebao postati novi igrač Čelika.

"Istina je, sutra sam na jutarnjem treningu i trebao bi da potpišem ugovor s klubom. Nadam se da će sve biti kako je dogovoreno, te da ću narednu sezonu igrati u Čeliku", kazao je za naš portal Vrhovac.

Vedran Vrhovac za seniorski tim Viteza ima 30-tak utakmica i prošle sezone je bio član ekipa, koja je ispala iz Premijer lige. Vrijedi spomenuti, da je pola sezone nosio dresi i hrvatskog Novog Grada. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.