Čelik u Vitezu pronašao novo pojačanje?

Vrhovac pojačava zadnju liniju

Čelik u Vitezu pronašao novo pojačanje? · Saznajemo

S. Mlaćo

Nogometaši Čelika vratili su se sa priprema iz Turske. Zeničani su odigrali pet prijateljskih utakmica, a glavnom problem stručnom štabu za sada predstavlja zadnja linija.

Naime, Čelik je dvije sedmice do početka nove sezone Premijer lige ostao samo na dva stopera, pa su čelnici kluba u potrazi za pojačanjima na toj poziciji.

Kako saznaje SportSport.ba, Zeničani vode pregovore sa mladim stoperom Viteza Vedranom Vrhovcem, 19-godišnjakom koji je proteklu polusezonu proveo u redovima NK Vitez. Prethodno je nastupao za NK Novigrad, a u protekloj polusezoni upisao je 12 nastupa.

Pregovori su u toku, te se očekuje i finalna realizacija. Čelik je u očajnoj potrazi za stoperom, a da li će mladi nogometaš biti pravo rješenje za premijerligaša sa Bilinog Polja ostaje nam da vidimo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sumedin Kulacic
dolazi Luka Miletić iz viteza regoje i vrhovac dva vezna i jedno krilo
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti