Nova prinova na Bilinom polju

Vrhovac: Došao sam u jedan od najboljih klubova na Balkanu

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik od danas će biti jači za novog defanzivca, koji bi trebao pomoći da se zatvori ta najosjetljivija pozicija u ekipi. Vedran Vrhovac potpisat će danas dvogodišnji ugovor s klubom, a jutros je i odradio trening s ekipom.

SportSport.ba napravio je razgovor s ovim 19-godišnjim stoperom, koji u Čelik dolazi iz Viteza, te je svjestan u kakav klub dolazi i šta se od njega očekuje.

"Drago mi je što sam se priključio ekipi, želim da pomognem klubu u ostvarivanju što boljih rezultata. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje i samim time obradovati naše navijače", ističe Vrhovac.

Svjestan je u kakav klub je došao

"Došao sam u Čelik i sigurno je to jedna veća stepenica u mojoj karijeri. Došao sam u jedan od najvećih klubova ne samo u BiH, nego i na Balkanu, te sam zbog toga izuzetno sretan. Čelik u narednoj sezoni može biti među šest najboljih ekipa, a sezonu nakon te možda već i napasti taj vrh tabele", kazao je za SportSport.ba Vedran Vrhovac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.