Vrhovac i Miletić odradili trening na Bilinom polju
Miletić i Vrhovac su u prošloj sezoni zajedno nastupali za NK Vitez

Nova imena u Čeliku

Vrhovac i Miletić odradili trening na Bilinom polju

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jutros su odradili i prvi trening nakon povratka iz Turske, gdje su boravili 12 dana, te odigrali pet prijateljskih utakmica.

Današnji trening je protekao bez šefa struke Adnan Orneka, koji večeras stiže iz Turske, te će sutra predvoditi ekipu.

Na treningu smo mogli vidjeti i dva nova imena. Riječ je o 19-godišnjem stoperu Vedranu Vrhovcu, koji je dogovorio uvjete sa Zeničanima, te će danas i zvanično potpisati dvogodišnji ugovor s Čelikom.

Drugi igrač je stoper 24-godišnji Luka Miletić, kojem je zadnji klub bio Vitez, a još je nastupao za Dugopolje, Lučko, Inter, Sesvete, Rudeš, te Zrinjski i Brotnjo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Miletić još nije dogovorio uvjete s Čelikom, ali velike su šanse da i on danas postane novi igrač crno-crvenih. Zanimljivo da je prije Čelika, Miletić kratko trenirao i sa ekipom Željezničara, ali nije ostao na Grbavici.

Bez obzira na Miletića i Vrhovca iz kluba su najavili da će dovesti još jednog stopera iz BiH, čime bi zaključili prelazni rok.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi