Vedran Vrhovac sutra postaje igrač NK Čelik
Vrhovac ima 30-tak utakmica u Premijer ligi i biće dobar zalog za budućnost kluba s Bilinog polja

Mladi defanzivac pojačava odbranu Zeničana

Vedran Vrhovac sutra postaje igrač NK Čelik

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik nakon povratka iz Turske sutra će odraditi i prvi trening, nakon dva dana odmora. Zeničani nisu još kompletirali ekipu, jer još nije izvjesno angažovanje stranih igrača, budući da reprogram nije još potpisan.

Zeničani ne žele ništa prepuštati slučaju, a kako je naš portal u ponedjeljak pisao, crno-crveni nisu riješili pitanje stopera, budući da trenutno u rosteru imaju samo Karamatića i Durakovića.

Ipak rukovodstvo kluba s Bilinog polja u protekla dva dana obavilo je razgovore s dva defanzivca iz BiH, koji bi se sutra trebali pojaviti na jutarnjem treningu. Jedan od njih je i 19-godišnji defanzivac Vedran Vrhovac, koji je za SportSport.ba potvrdio da bi sutra trebao postati novi igrač Čelika.

"Istina je, sutra sam na jutarnjem treningu i trebao bi da potpišem ugovor s klubom. Nadam se da će sve biti kako je dogovoreno, te da ću narednu sezonu igrati u Čeliku", kazao je za naš portal Vrhovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vedran Vrhovac za seniorski tim Viteza ima 30-tak utakmica i prošle sezone je bio član ekipa, koja je ispala iz Premijer lige. Vrijedi spomenuti, da je pola sezone nosio dresi i hrvatskog Novog Grada. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi