Real završava veliki transfer

Nova bomba iz Italije: SMS pakuje kofere!

Midhat Šljivak

Italijanski klubovi očigledno su odlučili ovog ljeta biti u centru pažnje kada su transferi u pitanju.

Juventus je sve šokirao dovođenjem Cristiana Ronalda, a kako piše Sky Sport Italia, pokrenuta je realizacija još jednog velikog transfera.

I na njemu radi Ronaldov agent Jorge Mendes. On u Rimu pokušava završiti transfer srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića-Savića kojeg želi Real Madrid.

Iako Mendes nije agent veznjaku Lazija, očigledno je dobio ovlasti od Kraljeva da pregovara o ovom transferu i pred rukovodstvo Nebeskoplavih je izašao sa ponudom od 100 miliona eura.

Međutim, Lazio i dalje traži cifru između 120 i 150 miliona eura. Za sada ekipe nisu spremne da ponude toliko novca, ali 100 miliona eura je suma o kojoj se već može pričati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

SMS bi tako mogao da zaigra u redovima prvaka Evrope. Očekuje se odgovor Lazija i čini se kako nam još jedan bombastičan transfer dolazi iz Italije i u kojem ulogu igra španski velikan Real Madrid.

Pored Reala, interes za srpskog fudbalera pokazuje i Manchester United, ali Crveni đavoli za sada nisu uputili zvaničnu ponudu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.