Redsi ne odustaju

Vidi raste cijena, Bešiktašu upućena još bogatija ponuda iz Engleske

Štoper Hrvatske reprezentacije Domagoj Vida je impresionirao na Mundijalu u Rusiji i sada mu se smiješi transfer karijere.

Vida je u tandemu sa Dejanom Lovrenom pružao sjajne partije u Rusiji, te je jedan od zaslužnijih za plasman Vatrenih u finale.

Čini se da bi Vida mogao udružiti snage sa Lovrenom i u klupskim okvirima pošto Liverpool ne odustaje od njegovog transfera.

Naime, Bešiktaš je nešto ranije primio ponudu Liverpoola za Vidu u iznosu od 15.9 miliona funti, ali je ista glatko odbijena.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Danas međutim turski mediji saopštavaju da je u Bešiktaš stigla nova, bogatija ponuda Liverpoola i to u iznosu od 17.5 miliona funti.

Ipak, Bešiktaš navodno želi puno više novca za Vidu koji je u turski klub stigao tek u januaru ove godine iz kijevskog Dynama. Dobre igre Vide na Mundijalu sigurno idu na ruku Bešiktašu koji će svog štoper željeti prodati što skuplje, a čini se da Redsi nemaju namjeru tek tak odustati od njegovog dovođenja na Anfield.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.