Seli u Englesku?

Ljeto iz snova: Ante Rebić dobio ponudu karijere?

Endin Čaušević

Ante Rebić je bio jedan od najboljih igrača Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je njegova selekcija osvojila srebrenu medalju.

Hrvatska je u Rusiji ostvarila najveći uspjeh u svojoj historiji, a bili su tako blizu da na kraju budu prvaci svijeta. Jedan od igrača koji je najviše pokazao na ovom Mundijalu sigurno je Ante Rebić koji je zacementirao svoje mjesto u početnom sastavu Vatrenih.

Prema pisanju njemačkih medija gotovo da ne postoje nikakve šanse za Eintracht Frankfurt zadrži Rebića ovog ljeta, a interes za njega pokazao je veliki broj klubova. Ipak, Bild tvrdi da je za Rebića stigla ponuda karijere, odnosno da ga u svojim redovima želi Manchester United.

Navodno, Crveni đavoli su već kontaktirali njemački klub i poručili da su spremni platiti oko 50 miliona eura za hrvatskog napadača. Iako se Rebić najviše povezivao s Bayernom u posljednje vrijeme sigurno da ne bi imao ništa protiv da na kraju završi na Old Traffordu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.