Nije bio uopšte u planu

Dvije najbitnije karike Vatrenih 'krive' za dolazak Thompsona

Hrvatski pjevač Marko Perković Thompson sinoć je iznenadio navijače ove reprezentacije jer se pojavio na proslavi srebrene medalje reprezentacije Hrvatske na Mundijalu te otpjevao nekoliko svojih pjesama.

Hrvatski mediji, tačnije portal 'tportal', danas prenosi kako pojavljivanje Thompsona uopšte nije bilo planirano od strane organizatora skupa, ali su na tome noć prije dolaska insistirale dvije glavne karike ove reprezentacije.

Najbolji igrač turnira Luka Modrić i selektor Vatrenih Zlatko Dalić insistirali su da se Thompson pojavi na proslavi i svojim nastupom dodatno podigne atmosferu u Zagrebu, a Thompson im je navodno bez razmišljanja izašao u susret.

Inače, pomenuti pjevač je nekoliko dana prije dočeka Vatrenih pregovarao oko nastupa na istom te je na to pristao bez ikakvog honorara, ali su pregovori iz nekog razloga stali i više ga niko nije kontaktirao sve do dan pred doček.

Inače, Thompson je skupa sa fudbalerima Hrvatske u autobusu stigao na Trg Josipa bana Jelačića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.