Đoković se ponovo oglasio i poslao poruku Modriću i društvu

Čestitao im na velikom uspjehu

Đoković se ponovo oglasio i poslao poruku Modriću i društvu

Endin Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković izazvao je razne komentare prije nekoliko dana izjavom da navija za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Đoković je tada izjavio da će navijati za Hrvate, te da se nada da će osvojiti zlatnu medalju, a njegovu izjavu osudili su mediji u Srbiji. Međutim, nakon što im je održao "lekciju" nakon toga aktuelni osvaja Wimbledona se još jednom oglasio i poslao poruku Modriću i društvu.

"Čestitao bih Luki Modriću i cijeloj hrvatskoj reprezentaciji na nevjerovatnom uspjehu. Jako lijepo je vidjedi da tako male zemlje iz naše regije uspiju na jednoj velikoj smotri kao što je to Svjetsko prvenstvo", poručio je Đoković.

Srbijanski teniser je u jako dobrom odnosu s nekoliko igrača Hrvatske, a također oni su njemu pružili podršku pred finale WImbledona koje je Đoković na kraju uspio da pobijedi i po četvrti put u svojoj karijeri osvoji ovaj Grand Slam turnir.

Top Komentari

Keno
Hehe eto ti sad Djokovicu, sada se ta tvoja "braca" s kim se grlis na slici, ljubili i grlili sa thompsonom i pjevali zajedno pjesme. Mogu misliti kako mu je sad krivo sto ke rekao da ih podrzava
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi