Da li je moguće? Žena ukrala zlatnu medalju, a kamere sve snimile

Ovaj trenutak su mnogi zapazili

Da li je moguće? Žena ukrala zlatnu medalju, a kamere sve snimile

Endin Čaušević

Reprezentacija Francuske osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu nakon pobjede u finalu protiv Hrvatske sa 4:2.

Trikolori su uspjeli da dođu do druge titule prvaka svijeta u historiji nakon 20 godina čekanja. Francuska je slavila sa 4:2 protiv Hrvatske koja je bila najveće iznenađenje u Rusiji.

Međutim, tokom dodjele medalja jedan detalj su svi zapazili. Naime, u pozadini je bila žena koja je bila zadužena da dodaje medalje Putinu i društvu, ali mnogi vjeruju da je odlučila ukrasti jednu zlatnu medalju, a kamere su snimile taj trenutak.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Očito je da želi imati uspomenu s ovog Mundijala, a bolje od zlatne medalje sigurno ne može. No, teško je reći da li je ona ukrala tu medalju jer je vjerovatno bila svjesta da je u tom trenutku gleda pola svjetske populacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi