Doček za Vatrenog

Lovren stigao u svoj Karlovac, pa poslao poruku političarima

Edmir Škorić

Stoper hrvatske reprezentacije Dejan Lovren je pred svojim Karlovčanima imao emotivan govor.

Lovren je jučer bio na dočeku u Zagrebu, danas su mu se radovali njegovi Karlovčani, a zvijezda Liverpoola i nogometaš koji je imao fantastičan SP u Rusiji kaže da je ovo prilika da se krene naprijed. U svakom smislu.

"Nikad neću zaboraviti Karlovac. To je bio prvi grad koji me prihvatio nakon izbjeglištva i Njemačke i ovom gradu sam ostao dužan. Volim biti među svojim ljudima i pokazati da sam normalan čovjek kao svatko od njih", rekao je ponosni Lovren.

"Kad smo vidjeli po medijima da se stvara to zajedništvo u Hrvatskoj, shvatili smo da Lijepa naša gori. Ovo ne smijemo zaboraviti i moramo nešto iz toga naučiti kao društvo. Da se može kroz rad i poštenje doći do velikih stvari. Političari moraju shvatiti poruku kroz ovo. Ako smo mi ovo mogli napraviti koji nemamo veliki utjecaj u društvu, ali smo pokazali kao skupina da možemo dati Hrvatskoj tu snagu tu zajedništvo, onda to mogu i oni", poručio je Lovren.

On se zajedno s Lukom Modrićem našao u idealnom timu Svjetskog prvenstva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.