Ludilo se nastavilo: Nakon Zagreba, 'gori' Split

Na Rivi hiljade navijača

Ludilo se nastavilo: Nakon Zagreba, 'gori' Split

E. Škorić

U Splitu je danas priređen doček petorici hrvatskih reprezentativaca. Nakon što se jučer slavilo u Zagrebu, gdje je navodno bilo oko 550.000 ljudi, danas je veselo na Rivi. Splićanima će se na Rivi obratiti Ivan Perišić. Ivan Strinić. Ante Rebić, Lovre Kalinić i Filip Bradarić.

Oni su u 18:10 stigli brodom, a onda se popeli na otvoreni autobus. U trenutku kada su stigli na Zapadnu obalu, zazvonila su crkvena zvona.

Na Rivi naravno veliki broj ljudi, dosta baklji i ostale pirotehnike i ovdje će se po svemu sudeći slaviti do kasno u noć.

Kako javlja Index.hr, okupljeni navijači euforično su reagovali kada je s razglasa puštena Thompsonova pjesma "Geni kameni" za Luku Modrića, koji je sinoć u Zagrebu naručio istu pjesmu.

🇭🇷💪🏼🙏🏼 #Split

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi