Okretali vola od 500 kilograma u čast Vide: "Srećom pa ima rakije..."

Spektakularan doček u Donjem Miholjcu

Okretali vola od 500 kilograma u čast Vide: "Srećom pa ima rakije..."

Edmir Škorić

Donji Miholjac dočekao je svog heroja Domagoja Vidu. Brojni Miholjčani s nestrpljenjem su satima očekivali svog sugrađana, a kada je došao nastao je haos.

Vida je Miholjčanima donio puno radosti, sreće i ponosa, pa su ga ovi nestrpljivo danas čekali da dođe iz Zagreba. Kada se pojavio, krenulo je ludilo.

Ispred dvorca Mailath mu je organizovan doček, a na čelu kolone bili su motociklisti, dok je Vida išao iza njih u kočiji.

"Hvala svim navijačima i Donjem Miholjcu. Najveća pobjeda je što smo ujedinili narod, ne znam kad će se ovo ponoviti. Feštali smo do jutra, ovako ni Francuzi nisu slavili", kazao je Vida.

A kada su ga pitali otkud mu još glas, on je dobacio: "Ma dobra rakijica".

Neizostavna je i večeras bila ona "Nije u šoldina sve", a također je Vida pjevao i "inati se Slavonijo". Uz sve, okretao se i vol od 500 kilograma, koji se podijelio svima koji su bili na dočeku.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Kovačić je također dočekan u Sesvetama, Lovren u Karlovcu, a Ćorluka u Rapcu. U Varaždinu se pojavio selektor Dalić, a u Splitu nekoliko reprezentativaca. Svi su imali nezaboravne dočeke, a kako su igrali u Rusiji - zaslužili su.

Top Komentari

Medo-Brundo
ovo onaj bez zuba?
13 6
Jaa
Ovo me podsjeti na onaj vic sa Titom kad su mu tako neki seljani okrenuli velikog vola pa ce on njima, ma niste trebali ljudi puno je ovo a oni ce, nista vi nebrinite druze tito dok je nas bice i volova.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi