Asensiju pripala velika čast

Više nema dileme kome će pripasti Ronaldova sedmica u Realu

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je nedavno prešao u Juventus, pa su se mnogi upitali ko će zadužiti sedmicu, koja je godinama bila u vlasništvu najboljeg nogometaša svijeta.

Očekivalo se da Eden Hazard zaduži sedmicu, s obzirom da se sve glasnije spominje njegov dolazak iz Chelseaja, ali je u razgovoru za Diario gol kapiten Reala Sergio Ramos otkrio ko će nositi broj sedam.

Kako je Ramos rekao, sedmica pripada sada mladom ofanzivcu Marcu Asensiju, 22-godišnjaku od kojeg svi u klubu imaju velika očekivanja i očigledno mu nije tek tako pripala čast da nosi "sveti" broj.

Inače, Asensio je do sada nosio broj 20.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.