Florentino Perez spremio veliko iznenađenje za navijače Real Madrida

Trippier na meti Kraljeva?

Florentino Perez spremio veliko iznenađenje za navijače Real Madrida

Endin Čaušević

Pred Real Madridom je veoma uzbudljivo ljeto jer navijači očekuju nekoliko zvučnih pojačanja nakon što je klub napustio najbolji fudbaler Cristiano Ronaldo.

Predsjednik ovog kluba Florentino Perez potvrdio je da Kraljevi aktivno rade na tome da što prije dovedu igrača koji bi trebao biti zamjena za Ronalda. Ipak, čini se da u Real Madridu rade i na ostalim poljima, odnosno da se neće bazirati samo na pojačanja u napadu.

Španski mediji prenose da bi je kraljevski klub spremio iznenađujuću ponudu za desnog beka Tottenhama, Kierana Trippiera. Ovaj fudbaler je oduševio mnoge na Mundijalu u Rusiji u dresu Engleske, a madridski AS prenosi da bi u narednim danima mogao završiti u Real Madridu.

Još uvijek nije poznato koliko je Perez spreman ponuditi Tottenhamu za ovog igrača, ali je sigurno da londonski klub neće pristati na manje od 50 miliona eura. Ova vijest je iznenadila navijače Real Madrida koji vjeruju da im ne treba pojačanje na poziciji koju već neko vrijeme dobro drži Dani Carvajal.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Sto ce mu pored Carvajala i Ordiozole?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi