Benzema se posvađao i sa poznatim novinarom: Lažove, promijeni posao!
(Foto: EPA)

Napadač Reala odbacio navode o odlasku u Milan

Benzema se posvađao i sa poznatim novinarom: Lažove, promijeni posao!

Midhat Šljivak

Napadač Reala Karim Benzema ponovo je u centru pažnje.

Nakon što se putem društvenih mreža sukobio sa predsjednikom Napolija Aureliom De Laurentiisom nakon što ga je ovaj nazvao starcem, sada je Francuz "napao" i poznatog novinara Gianlucu Di Marzija.

Upravo je poznati novinar, koji većinom ima ekskluzive kada su transferi u pitanju, objavio kako je Benzema dogovorio sve sa Milanom i da bi transfer uskoro trebao biti završen.

To je napadača Reala itekako naljutilo. Ubrzo je uslijedio odgovor na društvenim mrežama, a Benzema je Di Marzija nazvao lažovom.

"Ti si taj koji treba da promijeni posao. Lažove", napisao je Benzema.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iskusnom napadaču se očigledno ne ide iz Reala ni nakon devet godina, a posebno ne u Milan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cole
DNOvinari su najveći ološ u današnje vrijeme,sport sport je očigledan primjer DNOvinarstva.
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi