Raquel u centru pažnje

Dekolte Rakitićeve supruge zaludio javnost

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nakon duge sezone konačno je dobio nekoliko dana odmorua u kojem uživa sa svojom suprugom Raquel.

Rakitić i njegova supruga uživaju na Jadranskom moru, a fudbaler Barcelone je nakon duge sezone u kojoj je odigrao preko 70 utakmica konačno dobio šansu da se odmori od svega.

Ipak, odmor ne može proći bez paparazza koji su uspjeli saznati lokaciju boravka Rakitića i njegove zanosne supruge. Raquel koja je inače rođena u Sevilli se našla u centru pažnje javnosti, a za sve je "kriv" njen raskošni dekolte.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.